Healthy food
Happy pet

scroll down

Meer dan alleen voeding

100% natuurlijk en vers

Onze producten zijn volledig natuurlijk, zonder enige toevoegingen. Wij gebruiken uitsluitend 100% vers vlees van dieren die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Het vlees wordt niet gestoomd of gekookt, waardoor alle voedingsstoffen intact blijven.

Lokaal geproduceerd

Onze producten zijn 'Handmade in Belgium'. Daarnaast worden onze verse grondstoffen verzameld binnen een straal van 150 km rondom ons bedrijf. Het vlees dat uw hond of kat krijgt wordt dus maar één keer ontdooid, wat een betere smaak en betere kwaliteit garandeert.

40 jaar ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we met zekerheid zeggen dat we weten wat we doen. Ons assortiment omvat 22 recepten, dankzij dit uitgebreide assortiment bieden wij ook voor honden met allergieën en/of intoleranties een ideale oplossing.

Diepvries combineren met koudgeperste brokken

  • De verteerbaarheid van koudgeperste brokken is sterk gelijkaardig aan dat van vers vlees. Daarom zijn de voedingen van Herbafix een ideale match om samen te serveren met het vers vlees van Degomeat.

  • De brokken van Herbafix zijn koudgeperst. De bereidingstemperatuur is dus, in tegenstelling tot de klassieke geëxtrudeerde brokken, niet hoger dan 75C°. Voor uw hond heeft dat 2 positieve gevolgen: enerzijds behouden de eiwitten veel meer hun voedingstoffen, anderzijds zorgt die lagere temperatuur voor een vlottere verteerbaarheid van die eiwitten (kip, zalm, lam,…).

ONTDEK Herbafix

Voerwijzer

DEGOMEAT VOERWIJZER

Een cruciaal onderdeel van het gezond voeden van uw hond of kat is de hoeveelheid voeding.

DEGOMEAT VOERWIJZER

Over- of ondergewicht kan leiden tot gezondheidsproblemen.

DEGOMEAT VOERWIJZER

Daarom hebben we, in samenspraak met dierenartsen, deze voedingswijzer ontwikkeld.