ONZE VISIE

Bij Degomeat geloven we dat echte gezondheid begint bij pure, natuurlijke voeding. We schrappen onnodige bewerking, werken met respect voor elk ingrediënt en zijn trots op ons vakmanschap.

We kiezen voor:

Verse, lokale grondstoffen van gecontroleerde herkomst.

Zachte productieprocessen die voedingsstoffen behouden en verspilling minimaliseren.

Gluten- en graanvrije recepten, ontwikkeld met dierenartsen en voedingsspecialisten.

Onze missie is om elk baasje te helpen zijn hond voedzame maaltijden te geven die écht het verschil maken.

Een gezonde darmflora is essentieel voor een gelukkige, vitale hond

Ons verhaal
1982

Herman Degols uit Aalst vindt geen gezonde voeding voor zijn hond en beslist dus zelf versvoer te produceren. ‘Degols – Cornelis’ ziet het daglicht.

1985

Frankie Degols (zoon van Herman Degols en Rita Cornelis) is ook overtuigd van de visie van zijn vader en beslist hem te helpen. ‘Degols – Cornelis & zoon’ is de nieuwe firmanaam.

1997

‘Degols – Cornelis & zoon’ wordt ‘Degomeat’.

2000

Nancy Degols, vandaag nog altijd onze gepassioneerde productiechef, treedt toe. Sinds die dag vormen broer en zus gedurende 21 jaar een onafscheidelijk duo. Eind 2022 werd Nancy fiere oma maar ze denkt nog niet aan stoppen.

2023

Degomeat lanceert de bestverkochte recepten in nuggetvorm, ideaal om versvoer in kleinere porties te gebruiken en te bewaren.

2025

Jens vervoegt het team om de kwaliteit te bewaken en het assortiment nog beter in de markt te zetten .

Productieproces

Stap

De magie van Degomeat start bij onze chauffeur Stefan wanneer hij onze grondstoffen gaat ophalen bij lokale slachthuizen. Na een grondige kwaliteitscontrole brengt hij deze mee naar onze productiesite in Aalst.

Stap

Bij aankomst schiet Lukasz hem te hulp om de goederen te lossen en in onze koelcellen te plaatsen. Nu kan de productie echt beginnen!

Stap

Onze productiechef Nancy beslist aan de hand van de voorraadniveaus van onze eindproducten, welke recepten moeten worden gemaakt.

Stap

Om de maaltijd te bereiden en te verpakken in worsten kunnen we rekenen op de hulp van Arsen, Jimmy & Kristof.

Stap

Net geproduceerde maaltijdworsten blijven minstens 2 nachten in onze invriesdiepvries (-25C°) zodat ze tot in de kern bevroren zijn. Daarom hebben onze dozen ook gaatjes, zodat de koude lucht optimaal rond de producten kan circuleren.

Stap

De maaltijden worden nadien opgeslagen in onze stockagevriezer waar we een duidelijk overzicht hebben van het stockniveau van onze 22 recepten.

Stap

Manuel verwerkt alle bestellingen maakt de leverroutes op voor onze chauffeurs. Indien het te druk wordt, kunnen we rekenen op Kris & Geert voor een vlotte levering bij onze klanten.

Stap

Patrick is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten & zet Degomeat zo goed mogelijk in de markt.

Een gepassioneerd team

Meet the Dego Team! Elk van hen heeft zijn of haar impact op een gezonde maaltijd voor jouw viervoeter.

Contacteer ons